Tandarts

Tandarts Barbara Boersma-Giezeman wil, in samenwerking met u, haar volle inzet geven om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden die past binnen uw wensen. Zij wil dat u een gezond gebit behoudt of verkrijgt en er wordt gestreefd naar een zo lang mogelijk behoud van eigen tanden en kiezen. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Er is tevens een mondhygiënist (m) aanwezig in de praktijk.

Orthodontist

Orthodontist Johan Boersma bekijkt aan de hand van uw wens en de verwijzing van uw tandarts wat er gedaan kan en/of moet worden om uw tanden recht te zetten. Een beugelbehandeling is in zijn ogen een samenwerking en daarom is het belangrijk dat u begrijpt waarom juist die beugel past bij uw gebit. Hij maakt gebruik van diverse beugels, waaronder ook de Invisalignbeugel. Tevens is hij gespecialiseerd in snurkbeugels.

Contact

Tijdens kantooruren, van 8.30-12.15 en 13.30-16.15 uur, kunt u bellen met : 038-4524030.

De praktijk is open voor nieuwe patiënten.
 

Buiten kantooruren en in het weekend en tijdens vakanties van de praktijk kunt u voor spoed contact opnemen met

Voor de tandarts: (BIG 09045444802) bellen met 0900-1515 voor heftige pijnklachten, nabloedingen en ongevallen. Voor de dienstdoende tandarts kunt u ook kijken op www.tandartsenzwolle.nl

Voor de orthodontist:(BIG 79044324202)kijken onder het blokje EHBO bij “orthodontist”